“Beşiktaş, Bacca ve Kalinic ile ilgileniyor.”

“Beşiktaş, Bacca ve Kalinic ile ilgileniyor.”

A Spor yorumcusu ve spor yazarı Turgay Demir, Beşiktaş'ın transfer gündemini değerlendirdi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - A Spor yorumcusu Turgay Demir, Beşiktaş'ın transfer gündemini Transfer Raporu programında değerlendirdi. Demir, "Fabri'nin perde arkasından bahesedelim. 6 milyona niye verdiniz zaten aynı parayı haracayacaksınız. Fabri'nin menajeri çok net bir şekilde diyor ki; satsanızda satmasınızda oyuncu Premier Lig'e gidecek. Siz  FIFA'ya dava açacaksınız. 2 buçuk yıl sonra dava sonuçlanır. 2 buçuk milyon euro para alırsınız. 

Bunun üzerine Beşiktaş çok net olarak şunu söyledi: Fabri'nin satılmasını istemediğimizi insanlara anlatmamız lazım. Fabri çıksın bunu açıklasın. O da dün açıkladı. Gitmek istiyorum dedi. Bu para yeni bir kaleciye harcanacak. Bu kaleci %99 Ospina olacak. Çünkü bildiğim kadarıyla 3. kaleci konumuna düşüyor. Harun deniyor. İhtimal var mı? Var. Şenol Hoca yerli kalecinin olmasından yana. Harun onun için daha iyi bir seçenek ama yönetimin bakış açısı daha farklı. 

İlk kampa bakıyorsunuz, Quaresma yok Pepe yok Vida yok. İkinci kampa bakıyorsunuz aynı şekilde izinleri devam ediyor. Sorun çıkaran bir Babel var. Arkasından yönetimle masa oturup ben gidiyorum diyen bir Atiba var. Negredo gönülsüz geldi...

Guti'nin gelmesiyle kampta bazı şeylerin düzeldiğini biliyoruz. Beşiktaş'ın önünde 2 seçenek var birincisi Vida ikincisi çok iyi bir teklif gelmesi durumunda Quaresma. Beşiktaş yöneticisi bana 20 milyon euronun altında bir rakamla Vida konusunda kimseyle konuşmayız dedi. 

2 tane golcü ile görüşmeleri var. Biri Bacca diğeri Kalinic. Başka isimlerde var ama en çok Bacca ile ilgileniyorlar. Vida'nn durumuna göre bu oyuncunun alıp alınmayacağı ortaya çıkacak." dedi.