Beşiktaş-Başakşehir rekabeti! Kaç maç oynandı, Beşiktaş kaç maçtan galip ayrıldı?

Beşiktaş-Başakşehir rekabeti! Kaç maç oynandı, Beşiktaş kaç maçtan galip ayrıldı?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ve Başakşehir tarihlerinde toplam 26. kez karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Ligde kötü gidişini Çaykur Rizespor karşısında aldığı 4-1'lik galibiyet ile durduran Beşiktaş, çıkışını sürdürebilmek adına Başakşehir'i mağlup etmek istiyor. Deplasmanda karşılaşacağı Başakşehir ile tarihinde 26. kez karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekipte Rizespor karşısında sakatlanan Gökhan Töre'nin oynayıp oynamayacağı belirsizken, kart cezalısı olan Ricardo Quaresma, müsabakada forma giyemeyecek.

Beşiktaş-Başakşehir istatistikleri

Süper Lig'in 11. haftasında rakibine konuk olacak olan Beşiktaş, Başakşehir ile toplamda 26. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 25 müsabakada 6 kez kazanan Beşiktaş, rakibi ile 13 kez berabere kaldı. Başakşehir de Beşiktaş'a karşı 6 kez sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Beşiktaş-Başakşehir maçındaki gol istatistikleri

Başakşehir filelerine oynanan 25 karşılaşmada 32 gol gönderen Beşiktaş, kalesinde 30 gol görmeyi engelleyemedi.

Beşiktaş-Başakşehir arasındaki maçlar

Geçtiğimiz sezon oynanan iki karşılaşmadan galibiyet çıkaramayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan ilk müsabakada rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Ligin ikinci yarısında deplasmanda oynanan karşılaşma ise ev sahibi Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Başakşehir-Beşiktaş maçı ne zaman?

Karşılaşma 3 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Müsabakanın hakemi henüz belli olmadı. Karşılaşma Bein Sports 1'den yayınlanacak.

Etiketler :