Beşiktaş Başkan adayı Hürser Tekinoktay, BJK TV'de projelerini anlattı

Beşiktaş Başkan adayı Hürser Tekinoktay, BJK TV'de projelerini anlattı

Beşiktaş'ta Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesi aday olan Hürser Tekinoktay projelerini açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Hürser Tekinoktay'ın BJK TV'deki konuşmalarından öne çıkan satırlar şöyle:

Üniversite projesini ilk kez ben Fikret Orman'a 2002'de iletmiştim. Kendisi de çok sıcak bakmıştı. Ama daha sonra görevi bitti.

Teknik direktörlük ve iş hayatında işadamı deneyimim var. Futbolun içinden geliyor olmam çok önemli. Futbola hizmet etmem gerektiğini düşünüyorum.

Başkan olurum veya olmam bu önemli değil. Düşüncelerin konuşulması lazım bu önemli. 

Aziz Yıldırım bile, Süleyman Seba konuştuğunda ağzının için bakardı. Seba'dan sonra 4 jenerasyon atladı, yeni başkanlar popülist. O eski Beşiktaş'ın dokusu bozuldu. 

Hukuk Eşitliği projesi. Troll tarif edilen bir grup kuruldu. Halbuki kulübün bir hukuk servisi var. Bu servis eski-yeni her Beşiktaşlı için çalışması lazım, futbolcu-yönetici fark etmez.

4B üyelik projesi. 200 bin kongre üyemiz olması lazım. Sahte üyeler olduğu söyleniyor. Nüfusu arttırmak lazım, bu sahte üye sorunu çözülür. Bu üyeler sayesinde ciddi bir ticari gelir elde ederiz. G.Saray atkılı, F.Bahçe atkılı üyeler var. 

BJK TV neden muhalif veya farklı görüşlü divan üyelerinin konuşmalarını yayınlamıyor? Canlı yayın verilmedi, o zaman banttan verilseydi. BJK TV medya sektörünün tekelleştiği bir noktada güven veren rekabetçi bir yapıda olması lazım. Tek sesli olan yerde başarı çıkmaz.

Kongre üyeliğinde; 250 TL beyaz kart ve 250 TL'lik hisse senedi alacak ve 500 TL'lik Kartal Yuvası'ndan alışveriş hakkı olacak. Bu sayede seçme hakkını elde edecek. 

Eğitim manifestosu. Altyapı son derece yetersiz. Kendi terapistinizi yetiştireceksiniz. Kendi bilgisayar analistinizi yetiştireceksiniz. Çok ciddi bir üniversite olacak. Türkiye'de ilk kez açılacak bölümler. 3 yılda üniversite projesini bitiririz. 

Mutlak tasarruf yapacağız Beşiktaş içinde hiçbir zarar eden bölüm olmaması gerekiyor. Yüksek faizli borçları kapatmak lazım. UEFA'nın koyduğu bütçenin en fazla %70'ini futbolcuya verilecek kuralını biz %65'e düşürüyoruz. %5'i amatöre ayıracağız. 

Menajerler bize futbolcu getiremeyecek. Yönetimde spordan gelen veya sporcu yönetici yok. Biz futolcuyu nereden alacağımızı biliyoruz. Düşüncemiz futbol ekonomisinden para kazanmak olmalı. Futbolcu gelir politikamız zararın temel kaynağı.

Fulya'dan çıkmadan İstanbul'da küçük tesisler yapmamız lazım. Bakırköy'deki, Sahra-ı Cedid'deki oyuncu bize gelemiyor. Bu küçük alanlara gelecek. Fulya'ya Spor Meslek Lisesi yapacağız. Amatör kulüplerle de bunun için anlaşabiliriz.

DEVAMI GELECEK.

Etiketler :