Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: "Yılmak yok. Şartlarımızı değiştireceğiz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: "Yılmak yok. Şartlarımızı değiştireceğiz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği tarafından Adapazarı'nda bir otelde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve siyah beyazlı yönetimin yanı sıra iftara Beşiktaş Divan Kurulunda yer alan Sakaryalı isimler, kongre üyeleri ve dernek yönetimi katıldı.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, "3.şampiyonluk şansını kullanamadık. Yılmak yok. Şartlarımızı değiştireceğiz. Merak etmeyin. Hatalarımızdan dersler çıkardık. Şampiyonluğu kaybettik, ancak herkesin yüzü gülüyor ve Beşiktaşlı gururlu. Kenetlenmiş bir camia var. Bize inanın ve güvenin. Bütün dostlarımda burada olmaktan  gururluyum, mutluyum. Sakarya'nın balosuna gelememiştim. Üzülmüştüm. Bu mübarek ayda, Ramazan akşamında sizlerle oldum" dedi

Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın memleketi olması sebebiyle Sakarya'nın kendileri için her zaman özel bir yeri olduğunu anlatan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burada olmaktan mutluyum" dedi.Konuşmaları sonrası Dernek Başkanı Erdinç Bayındır tarafından Orman'a günün anısına plaket verildi.

Etiketler :