Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a sevgi seli

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a sevgi seli

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde Van AVM Kartal Yuvası’nı ziyaret etti

Ajans Beşiktaş - Van AVM’de Türkiye’nin güçlü markalarından biri olan Kartal Yuvası’nın resmi açılışı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman tarafından yapıldı. Orman, “Van’da çok taraftarımız var. Hem Ramazan hem Kartal Yuvası’nın resmi açılışı dolayısıyla bu güzel şehrin insanlarıyla bir arada olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Van AVM, kentin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana kent ekonomisini hareketlendirmenin yanında sosyal yaşama da büyük canlılık kazandıran Van AVM çeşitli etkinlik ve renkli organizasyonlarla dikkat çekmeyi başarıyor.

Zaman zaman Türkiye’nin ünlü isimlerinin ziyaret ettiği Van AVM’nin son konuğu Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman oldu. Van AVM’de Beşiktaş Kulübü’nün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan “Kartal Yuvası”nı ziyaret eden ve mağazanın açılış kurdelesini kesen Fikret Orman, Vanlılar’dan yoğun ilgi gördü.

Büyük bir sevgi seli ile karşılanan Başkan Orman, “Van Beşiktaş için önemli bir kent. Burada çok taraftarımız var. Çok da sevgiyle bağlılar. Hem Ramazan, hem Kartal Yuvası’nın resmi açılışı dolayısıyla bir araya geldik. Tüm Vanlılar’a gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kartal Yuvalarından Sorumlu Üye Hüseyin Mican ise, “Van AVM Kartal Yuvası daha önceden açılmış bir mağazamızdı. Başkanımız buraya geldiği için resmi açılışını yapmak ve taraftarlarımızla bir araya gelmek istedik. Taraftarlarımızın yoğun ilgisi var, herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :