Beşiktaş eSpor Takımı ligde ilk sıraya yükseldi

Beşiktaş eSpor Takımı ligde ilk sıraya yükseldi

Yükselme Ligi 2018 Yaz Mevsimi ikinci haftasında Team Cappadocia ile iki maça çıkan Beşiktaş League of Legends Takımı, rakibinin sürpriz yapmasına fırsat vermeyerek ligde ilk sıraya yükseldi.

Ajans Beşiktaş - İkinci hafta mücadelesinde ligin zirvesinde bulunan Team Cappadocia karşısına çıkan Beşiktaş League of Legends, iki karşılaşmayı da kazanarak 1. sıraya yerleşti. Koç Feanor önderliğinde vadiye inen siyah-beyazlılar, yıldız nişancı HolyPhoenix'in hatasız Lucian oyunu ile seride 1-0 öne geçti.

İkinci maçta ise çok daha kuvvetli bir Beşiktaş vardı. Danimarkalı yıldız Godbro'nun en hakim olduğu şampiyon Ekko ile oynadığı ikinci maç Beşiktaş adına rahat geçti. Taşıyıcıların neredeyse skor vermediği maçta altın farkı dakikalar geçtikçe yükseldi. Objektif kontrollerine sahip olan siyah beyazlı takım aldığı skorlarla da aradaki farkı giderek üst seviyeye çıkardı. 25. dakikada inhibitör etrafındaki savaşı da rahatça kazanan siyah-beyazlılar oyunu bitirdi.

2-0'lık skorla beraber ligin zirvesine yükselmeyi başaran Beşiktaş League of Legends, 24 Temmuz Salı günü saat 21.00 ve 22.00’de Pars Esports karşısına çıkacak. Maçlar LoLespor’un Youtube ve Twitch kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Etiketler :