Beşiktaş, Fabricio dos Santos'un peşinde!

Beşiktaş, Fabricio dos Santos'un peşinde!

Portekiz basını Beşiktaş'ın Portimonense'de forma giyen Brezilyalı forvet Fabricio dos Santos ile ilgilendiğini öne sürdü.

Ajans Beşiktaş - Transfer dönemine az bir süre kala adı Beşiktaş'la birlikte anılan oyuncuların sayısı giderek artıyor. Son olarak Portekiz basınının Braga-Maritimo maçında gözlemciler vasıtasıyla Paulinho'yu izlediğini öne sürdüğü Siyah Beyazlılar'ın Fabricio dos Santos ve Shoya Nakajima'yla ilgilendiği iddia edildi.

A Bola gazetesi, Beşiktaş'ın, adı daha önce de Türk kulüpleriyle anılan Portimonense'nin yıldızı Shoya Nakajima'yı gündemine aldığını yazdı. Haberde sözleşmesi 2020 yılında bitecek olan sol kanat oyuncusunu Beşiktaşlı gözlemcilerin daha önce de defalarca izlediği belirtildi.

Gazete, Beşiktaş'ın Nakajima'nın yanı sıra aynı kulüpte forma giyen Brezilyalı santrfor Fabricio dos Santos ile de ilgilendiğini kaydetti. Portimonense'de top koşturan iki futbolcudan Nakajima, 10 numara ve sağ kanat pozisyonunda da forma giyiyor. Bu sezon 30 maçta 9 gol 9 asist kaydeden 23 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri ise 5,5 milyon euro.

Kartal'ın ilgilendiği öne sürülen bir diğer futbolcu olan Fabricio ise bu sezon 31 maçta attığı 14 gol, 6 asistle takımının skor yükünü çeken isim oldu. Forvet arkası ve 10 numara pozisyonunda da göreb alabilen 28 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi ise 2019 yazında sona eriyor. Fabricio'nun piyasa değerinin 2 milyon euro olması da transferi kolaylaştıran bir başka etken olarak göze çarpıyor. (Fanatik)

Etiketler :