Beşiktaş - Galatasaray derbi maçın hakemi! İşte hakemin karnesi

Beşiktaş - Galatasaray derbi maçın hakemi! İşte hakemin karnesi

Süper Lig'in 14. haftasında 2 Aralık Pazar günü Beşiktaş - Galatasaray derbisi oynanacak. Maçın hakemi belli oldu.

Ajas Beşiktaş - Süper Lig'in 14. haftası büyük derbiye sahne olacak. Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Bugün (2 Aralık Pazar) Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisini Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler. Karşılaşma, 2 Aralık Pazar günü saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Şu ana kadar 342 kez karşılaşan iki ekip, bu hafta sonu 343. mücadelesine çıkmaya hazırlanıyor. Beşiktaş bu maça, Norveç deplasmanından 3 gün sonra çıkacak. 2 Aralık 2017'deki Beşiktaş-Galatasaray maçından tam bir yıl sonra oynanacak olması da ilginç bir tesadüf. O maçı Beşiktaş 3-0'lık skorla kazanmıştı.

CÜNEYT ÇAKIR'IN KARNESİ

Beşiktaş, bugüne kadar Cüneyt Çakır ile 42 maça çıkarken bu maçların 19'unu kazandı, 11 maçta berabere kalırken 12 maçta da mağlubiyet yaşadı. Cüneyt Çakır, bu sezon Beşiktaş'ın 1 maçında düdük çaldı. Deplasmanda oynanan maçta Beşiktaş, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş, Cüneyt Çakır ile çıktığı son 9 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet aldı.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Beşiktaş - Galatasaray derbileri:

Beşiktaş 0-2 Galatasaray

G.Saray 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş 0-0 G.Saray

G.Saray 1-2 Beşiktaş

G.Saray 4-2 Beşiktaş

G.Saray 1-0 Beşiktaş

G.Saray 3-2 Beşiktaş

Etiketler :