Beşiktaş Gentian Selmani'ye hayran kaldı!

Beşiktaş Gentian Selmani'ye hayran kaldı!

Karius için Liverpool'la görüşmelere hazırlanan Beşiktaş, Menemenspor'un kalecisi Gentian Selmani'ye hayran kaldı.

Ajans Beşiktaş - Bir yandan Karius’un bonservisi için Liverpool’la masaya oturmaya hazırlanan Beşiktaş’ın diğer yandan alttan alta yeni kaleci arayışlarına koyulduğu ve Gentian Selmani‘yi lisitenin başına aldığı ortaya çıktı.

Beşiktaş Selmani’ye hayran kaldı

Bu sezon genel itibariyle Karius’tan memnun olmasına karşın 8 milyon avroluk bonservis bedeli olan Alman eldiven için İngiltere’ye çıkarma yapmaya hazırlanan Erdal Torunoğlulları’nın bütün ihtimalleri hesapladığı öğrenilirken, Beşiktaş’ın izleme heyetinin boş durmadığı ve yetenekli bir kaleci için çalışmalara başladığı belirtildi.

Selmani 20 milyon avroluk Strakosha’nın arkasında

TFF 1.Lig’de hafta sonu oynanan Menemenspor Balıkesirspor maçını yakından takip eden Beşiktaş scoutlarının Gentian Selmani’yi çok beğendiği bildirildi. Sezon başında Arnavutluk ekibi Laçi’den bedavaya alınan 21 yaşındaki kalecinin performansına hayran kalan siyah beyazlıların bol bol not tuttuğu kaydedilirken, yetenekli file bekçisinin son 6 haftada sadece 1 gol yemesi büyük dikkat çekti.

Edoardo Reja’nın milli takıma davet ettiği Selmani’nin İtalyan takımları tarafından göz hapsine alındığı bildirilirken, Beşiktaş’ın Ocak ayında olmasa bile sezon biter bitmez Menemenspor’un kapısını çalacağı iddia edildi. (Akşam)

Etiketler :