Beşiktaş, Gotoku Sakai için pazarlık masasında

Beşiktaş, Gotoku Sakai için pazarlık masasında

Beşiktaş'ta sağ bek arayışları transfer dosyasının ilk sıralarında bulunurken Gotoku Sakai ile ilgili yönetimin pazarlık masasında olduğu iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Gökhan Gönül'e bir alternatif oyuncu arayan ve sağ bek konusunda sadece 1 oyuncuyla sezonu tamamlayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in sağ bek oyuncusu talep ettiği ifade edilmişti. Bu doğrultuda piyasa araştırması yapan Beşiktaş, Gotoku Sakai ile ilgilenmeye devam ediyor. Ancak bu transferde pazarlıklar oldukça sıkı geçiyor.

Fanatik'in haberine göre taraflar görüşmelerini sürdürüyor. Menaceri aracılığıyla taleplerini Beşiktaş'a ileten Sakai'nin, 1,5 milyon Euro'luk ücreti düşük bulduğu ve bonservisinin elinde bulunması sebebiyle 2,5 milyon Euro maaş ve 2 milyon Euro da imza parası talep ettiği kaydedildi.

Gotoku Sakai kimdir? Gotoku Sakai'nin oynadığı takımlar

1991 doğumlu Japon futbolcu Gotoku Sakai, Hamburg'da forma giyiyor. 2011 yılında Albirex Niigata forması giyen Sakai bir sonraki sezonda da Stuttgard'a transfer olmuştu. 3 sezon burada forma giyen başarılı oyuncu Hamburg'da 3. sezonunu geçiriyor. Albirex Niigata, bu sezon Hamburg formasıyla 29 maça çıkmıştı.