Beşiktaş gurbetçi golcü Ercan Kara ile anlaştı! İşte bonservis bedeli

Beşiktaş gurbetçi golcü Ercan Kara ile anlaştı! İşte bonservis bedeli

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü adayı konumuna gelen lider Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da şimdiden başladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş gelecek sezonun ilk transferini Avusturya'dan yapıyor. Gelen bilgilere göre siyah-beyazlılar Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen 22 yaşındaki gurbetçi Ercan Kara ile anlaşmaya vardı.

Sözleşmesi gelecek yıl sonunda bitecek olan 1.92'lik golcü için Rapid Wien'e 1.5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.

22 maçta 12 gol ve 6 asistle oynayan Ercan'ı Sergen Yalçın'ın bir süredir takip ettiği ve kendisinin aradığı sırtı dönük top alan ve kaleye dönebilen forvet tipine çok uygun olduğu için transferini istediği belirtildi.

Kasımpaşa'nın aynı rakamı teklif etmesine rağmen oyuncunun Beşiktaş'a gitmek istediği öğrenildi.

Profesyonel kulüp kariyerinde toplam 62 resmi maçta görev yapan Ercan Kara, bu periyotta 36 gol attı. 12 de asist yaparak toplam 48 gole direkt katkı sağladı. Rapid Wien ile UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Avrupa liginde de toplamda 8 maça çıkan Ercan burada da 3 gol ve 1 asist yaptı. (Fotomaç)

Etiketler :