Beşiktaş Hulk transferi için Josef de Souza'yı devreye soktu!

Beşiktaş Hulk transferi için Josef de Souza'yı devreye soktu!

Dünyaca ünlü golcüye teklif yapan Beşiktaş'ın bu transferdeki en büyük kozu Hulk'un yakın arkadaşı Josef de Souza. Deneyimli orta saha Siyah-Beyazlı takımla ilgili bilgiler verdiği yıldız isme Kartal'a gelmesi için baskı yapıyor.

Ajans Beşiktaş - Dünyaca ünlü golcüye teklif yapan Beşiktaş'ın bu transferdeki en büyük kozu Hulk'un yakın arkadaşı Josef de Souza. Deneyimli orta saha Siyah-Beyazlı takımla ilgili bilgiler verdiği yıldız isme Kartal'a gelmesi için baskı yapıyor.

Ara transferde kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak için harekete geçen Beşiktaş'ın ilk adayı Mario Mandzukic olmuştu.

Ücret konusunda pazarlıklar başlamışken Hırvat oyuncu daha iyi bir teklifle devreye giren Milan'ın yolunu tutmuştu.

Bu gelişme sonrası Beşiktaş rotasını bir başka dünya yıldızına çevirdi ve Çin'in Shanghai SIPG takımından ayrılıp Avrupa'da futbol yaşantısını sürdürmek isteyen Hulk ile temaslara başladı. 

Brezilyalı oyuncuya yarım sezon için 1 milyon Euro para ve bonus teklifinde bulunan Kartal, transfer için Hulk'un yakın arkadaşı olan orta saha oyuncusu Josef de Souza'yı da devreye soktu.

Pozitif ortamı anlatıyor

Hulk'la Beşiktaş arasında görüşmelerin başlaması ve yıldız ismin Türkiye'ye gelme ihtimalinin bulunması nedeniyle oldukça mutlu olduğu bildirilen Josef'in şu anda Rio de Janeiro'da olan vatandaşına Siyah-Beyazlılar hakkında bilgi verdiği, takım içindeki pozitif ortamı anlattığı kaydedildi. 

Deneyimli orta sahanın sık sık görüştüğü yıldız isme Beşiktaş'a gelmesi konusunda baskı yaptığı öğrenildi.

Hulk'u Porto da isterken, Siyah-Beyazlılar Josef faktörüyle işi bir an önce bitirmeyi hedefliyor.

'Menaceriyle görüştük'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Hulk transferi ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi. 

Kocadağ, "Hulk iyi oyuncu, tartışmaya kapalı. Hulk ile bir temas oldu, menajeri aracılığıyla. Olgunlaşınca bilgisini veririz. 6 ay, 1 yıl, onlar konuşuluyor. Bizim bütçemize uygun bir nokta olursa transferini düşünebiliriz" dedi. (Fanatik - Gökmen Özcan)

Etiketler :