Beşiktaş için transferde Enes Ünal iddiası

Beşiktaş için transferde Enes Ünal iddiası

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken Beşiktaş'tan bir yerli golcü hamlesi daha geldi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Takvim gazetesinin haberine göre Kartal forvet transferi için arayışlarını sürdürürken yönetim Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine rotayı Villarreal'de oynayan Enes Ünal'a çevirdi. Bu oyuncunun kiralanması için İspanyol kulübüne teklif yapan yönetim gelecek olan cevaba odaklandı.

Şenol Güneş'in Bursaspor'u çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Enes Ünal'ın Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği ve gelişmeleri yakından takip ettiği öne sürüldü. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu transferi büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü ve genç golcü Enes Ünal için şartları sonuna kadar zorladığı gelen bilgiler arasında...

Sezon başında Manchester City'den 14 milyon euro karşılığında Villarreal'e transfer olan Enes Ünal, Sarı Denizaltılarla çıktığı 23 lig maçında 5 gol 2 asist yaparken, tüm kulvarlarda 37 maçta çıktı ve 6 gol 4 asist yaptı. 

Levante formasını da kısa süreli kiralık olarak giyen Enes buradaki 7 maçında ise bir gol ve bir asist yaptı. Enes Ünal İspanya'da bu sezon toplamda 23 maça çıktı ve 3 gol, 4 asist kaydetti. 

 

Etiketler :