Beşiktaş ikinci hazırlık maçında farklı kazandı!

Beşiktaş ikinci hazırlık maçında farklı kazandı!

Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon çalışmalarını sürdürdüğü Slovakya kampındaki ikinci hazırlık maçında Macar ekibi Gyirmot ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Samorin kasabasındaki X Bionic Tesisleri'nde Slovakya kampının ikinci hazırlık maçını Macar ekibi Gyirmot ile yaptı. Karşılaşmanın ilk golü 21. dakika Vagner Love kaydetti. Tolgay'ın ara pasında topla buluşan Love Gyirmot önünde Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

29. dakika Vagner Love'un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Larin'in vuruşu kaleciden döndü. 40. dakika Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel penaltı atışından yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlandı.

Beşiktaş 48. dakika Oğuzhan ile Gyirmot önünde durumu 2-0'a getirdi. 70 dakika ise Vagner Love takımın 3. golünü kaydetti. Love'un ardından 72. dakika Ryan Babel karşılaşmanın 4. golünü kaydetti. Karşılaşma Beşiktaş'ın 4 gollü üstünlüğü ile 4-1 tamamlandı. 

Ayrıca Ersin Destanoğlu ikinci yarı rakip oyuncuyla yaşadığı pozisyonun ardından sakatlanarak yerini Utku Yuvakuran'a bıraktı.