Beşiktaş istedi, Fenerbahçe alıyor!

Beşiktaş istedi, Fenerbahçe alıyor!

Fenerbahçe, gündemine Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın'ın çok istediği Papiss Cisse'yi aldı. Teknik direktör Erol Bulut'un, Alanyaspor'dan öğrencisi olan Cisse'nin transferi konusunda yönetime talepte bulunduğu iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Papiss Cisse'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Teknik direktör Erol Bulut'un, Alanyaspor'dan öğrencisi olan Cisse'nin transferi konusunda yönetime talepte bulunduğu iddia edildi.

Fiziki yapısı çok iyi olan ve son 3 ayda ekstra çalışmalar yaparak salgın sonrasında da gollerini sıralayan tecrübeli futbolcu, bu sezon toplamda 37 maçta 26 gol atarken, Süper Lig’de de 22 kez fileleri sallayarak 24 gollü Trabzonsporlu Sörloth’un ardından krallık yarışını ikinci tamamladı.

Alanya’ya gelmeden önce Çin ekibi Shandong Luneng formasını giyen Papiss Cisse’nin, sonrasında futbol kariyerine son vermeyi planladığı öğrenilmişti. Ancak tam bu sırada Alanya’nın devreye girdi ve Cisse’yi kadrosuna katmayı başardı.

2018’de Akdeniz ekibinin, Cisse’yi senelik 1.6 milyon Euro garanti ücretle ikna ettiği ve tecrübeli forvetin de futbola devam kararı aldığı ifade edilirken, ünlü futbolcunun sadece kendi ailesine değil ülkesi Senegal’daki akrabalarına da yardımlarda bulunduğu biliniyor. (Sabah)

Etiketler :