Beşiktaş, Kaan Ayhan'ı devre arasında bitirmek istiyor!

Beşiktaş, Kaan Ayhan'ı devre arasında bitirmek istiyor!

Adı G.Saray'la anılan Düsseldorf'un 22 yaşındaki savunma oyuncusu için Beşiktaş şimdiden bastırmaya başladı. Mukavelesi sezon sonu bitecek.

Ajans Beşiktaş - Transfer döneminde özellikle G.Saray'ın yakından ilgilendiği Kaan Ayhan için Beşiktaş devreye girdi. Siyah-beyazlılar, 22 yaşındaki futbolcunun transferi için girişimlere başladı. Kaan'ın sezon sonu bitecek olan sözleşmesi koz olarak kullanılıyor. Alman ekibine "Eğer ocak ayında düşük bir miktar karşılığında onu satmazsanız, sezon sonunda bedava alırız" mesajı verildi. Vida sonrasında Kaan da ara transferde gelebilir. Esas mevkisi stoper olan 1.85 boyundaki oyuncu, sağ bekte de görev yapabiliyor. Bu sezon özellikle sağ tarafta sıkıntı çeken Kartal'da Beck satılmış, Gökhan ve Adriano ise sakatlanmıştı. Necip ve Medel bu bölgede kullanılmıştı.

Hem göbekte hem sağda

Gökhan yeni yeni forma girmeye başladı. Kaan transferi gerçekleşirse Siyah-beyazlılar hem savunmanın göbeği hem de sağ bekte önemli bir alternatife kavuşacak. Genç futbolcunun da Beşiktaş forması giymek istediği ve kulübüne gitmek için baskı yaptığı öğrenildi. (Akşam)

Etiketler :