Beşiktaş, Kagawa'nın bonservisini alıyor!

Beşiktaş, Kagawa'nın bonservisini alıyor!

Başkan Orman, Japonya Mainichi-Sponichi Grubu’nu ziyaret etti. Japon iş adamları, Kagawa’yı eski günlerindeki gibi görmek halkımızı mutlu ediyor. Bonservisi için her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

Ajans Beşiktaş - BEŞİKTAŞ’IN son gözdesi Shinji Kagawa’nın bonservisini almak isteyen yönetim, bu konuda somut adımlar atmaya başladı. Başkan Fikret Orman, Japonya’da Mainichi-Sponichi Grubu’nu ziyaret etti. Orman, aynı zamanda Beşiktaş’la da iş birliği halinde olan Japonya’nın basın kuruluşlarından Global Medya’nın ortaklarından Mainichi-Sponichi Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Toshifumi Kawano ve üst düzey yöneticilerinden iletişim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

YETER Kİ KAGAWA İSTESİN

■ GÖRÜŞMEDE Shinji Kagawa konusu da gündeme geldi. Devre arasında Bundesliga devi Borussia Dortmund’dan sezon sonuna kadar kiralanan Japon yıldızın tapusunu almak istediklerini belirten Orman, Japon iş adamlarının “Eğer Kagawa da isterse biz her türlü sponsorluğa hazırız. Türkiye yatırım yapmak istediğimiz yerlerinde başında geliyor. Kagawa bizim ulusal spor kahramanlarımızdan… Onu yeniden eski günlerinde olduğu gibi görmek Japon halkını mutlu ediyor” dedi.

SÖZLEŞMESİ HAZIRLANIYOR

■ ORMAN, daha önce Kagawa’nın bonservisini alacaklarını belirterek “Kagawa isterse bu iş olur” demişti. Japon yıldızın İstanbul’a kısa sürede alıştığı ve Kartal’ı geçici bir heves olarak görmediği gelen bilgiler arasında. Tek talibi Beşiktaş olmayan 29 yaşındaki futbolcunun bonservis sorununu sponsorla çözmek konusunda ciddi adımlar atan yönetim, Kagawa’ya da tatmin edici bir sözleşme sunmaya hazırlanıyor. Orman ve ekibi somut adımları mayıstaki kongreden sonra atacak. (Güneş)