Beşiktaş "kırmızıyı" sevdi

Beşiktaş "kırmızıyı" sevdi

Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon çalışmalarını sürdürdüğü Slovakya kampındaki ikinci hazırlık maçında Macar ekibi Gyirmot ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Slovakya kampındaki ikinci hazırlık maçını ise Macar ekibi Gyirmot ile yaptı. Karşılaşmanın ilk golü 21. dakika Vagner Love kaydetti. Tolgay'ın ara pasında topla buluşan Love Gyirmot önünde Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

29. dakika Vagner Love'un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Larin'in vuruşu kaleciden döndü. 40. dakika Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel penaltı atışından yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlandı.

Beşiktaş 48. dakika Oğuzhan ile Gyirmot önünde durumu 2-0'a getirdi. 70 dakika ise Vagner Love takımın 3. golünü kaydetti. Love'un ardından 72. dakika Ryan Babel karşılaşmanın 4. golünü kaydetti. Karşılaşma Beşiktaş'ın 4 gollü üstünlüğü ile 4-1 tamamlandı. 

Siyah beyazlı ekip karşılaşmaya yeni sezon kırmızı forma ile çıktılar. Beşiktaş dün oynanan hazırlık karşılaşmasına da kırmızı forma ile çıkmıştı. Dün 1-1 gollü beraberlikle sonuçlanan mücade sonrası Beşiktaş bugün rakibi farklı mağlup etti.

ew-001.jpg

Beşiktaş'ın 2018 - 2019 futbol sezonunda giyeceği formalar

İç Saha Forması

Beşiktaş'ın iç saha forması olarak hazırlanan tasarımda kulübümüzün beyaz ağırlıklı tarihi forma geleneğinden ilham alındı. Siyah detaylar ve adidas’ın 3 bandı bu formaya eşlik ederken, beyaz bölümler ise Beşiktaş’ın asaletini temsil ediyor. Beşiktaş'ın başarılarla dolu ve duygu yüklü efsanevi 90’lar dönemini yansıtan iç saha formasında aynı zamanda, modern çizgilerden oluşan tasarım unsurları da yer alıyor. Beşiktaşımızın sezon boyunca Vodafone Park’ta oynayacağı maçların büyük bölümünde kullanılacak olan beyaz forma, tribündeki taraftarların destekleri ile birlikte, oyuncularımızın gücüne güç katması için tasarlandı.

Deplasman Forması

Bir sezonluk aranın ardından sahalara geri dönen kırmızı renkteki Beşiktaş forması, adidas’ın Tango konseptinde üretildi. Beşiktaşımızın uluslararası organizasyonlardaki büyük başarılarından esinlenilerek üretilen formada, siyah – beyaz detaylar da yer aldı. Simetrik görünümü pekiştiren yuvarlak yaka ile tamamlanan kırmızı forma, uluslararası organizasyonlardaki maçlarda oyuncularımızın daha da fazla parlamasına destek olacak.

Üçüncü Forma

Beşiktaş geleneğini günümüzün çizgileriyle buluşturan üçüncü forma ise siyah ve gri tonların birleşimiyle dizayn edildi. Uzun yıllardır bir araya gelmeyen siyah ve gri tonları aynı zeminde buluşturan formanın detaylarında ise beyaz çizimler kullanıldı. Yine yuvarlak ve V yaka karışımında hazırlanan tasarımın kadınlara özel versiyonu da yarından itibaren Beşiktaş forma koleksiyonunda yer alacak. Beşiktaşımızın 2018 – 2019 sezonu üçüncü forması, adidas’ın “Stadium to Street” mottosu kapsamında hayatın her alanında kullanabilecek şekildeki tasarımıyla taraftarlara sadece stadyumlarda değil yaşamlarının büyük bölümünde de eşlik edecek.

Beşiktaş'ın 2018-2019 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas’ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle üretildi. Formalarda yer alan ClimaCool® teknolojisi sayesinde, vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını arttırıyor.