Beşiktaş Las Palmas maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Las Palmas maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, İspanya kampındaki 2. hazırlık maçında Las Palmas ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezona İstanbul'da başlayan ve ardından kısa bir Çin turu yapan Beşiktaş, İspanya'ya gitmişti. Marbella'da ilk hazırlık maçında Real Valladolid ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlı takım, ikinci hazırlık maçında La Liga ekiplerinden Las Palmas ile karşılaşacak.

Marbella Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşma Smart Spor'dan naklen yayınlanacak. Siyah-beyazlılar 3. hazırlık maçında Pazar günü Real Betis ile karşılaşacak.

Mücadele D-Smart'ın "Smart Spor" 77'inci kanalından naklen yayınlanacak. Bilindiği üzere Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'nin tüm hazırlık maçlarının yayın hakları D-Smart'ta bulunuyor. Dijital platform bundan önce de Beşiktaş'ın hazırlık maçlarını naklen yayınlamıştı. Eğer D-Smart abonesiyseniz ve Smart Spor kanalını izleyemiyorsanız abonelik paketinizin "Aile Spor" olarak değiştirmeniz gerekmekte. 

Bunun dışında internet üzerinden yapılan kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar D-Smart'taki maç yayınlarının izinsiz bir şekilde internet ortamına aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan sayfaların tümü, maçı kötü yayın kalitesi ile 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Etiketler :