Beşiktaş lig aşamasını zirvede bitirdi

Beşiktaş lig aşamasını zirvede bitirdi

Beşiktaş eSports takımının sezona hızlı girdi, lig aşamasını zirvede tamamladı.

Ajans Beşiktaş - Bu yıl Yükselme Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş eSports Takımı, beş haftalık heyecanın ardından normal sezonu ilk sırada tamamlamayı başardı.

League of Legends 2018 Yükselme Ligi Kış Mevsimi’nde ilk haftadan itibaren üstün bir performans ortaya koyan Beşiktaş eSports Takımı, zirvedeki yerini kimseye kaptırmayarak normal sezonu lider tamamladı. Beşinci hafta mücadelelerinde Macro Maniacs karşısına çıkan ekip, yine etkili bir oyunla galip gelmeyi bildi.

İlk maçta yukarıda metanın en güçlü şampiyonlarından Sion’u almayı başaran takım, Koreli yıldızı Naehyun içinse Vladimir kilitledi. Başarılı alt koridor ikilimiz Luger-Tolerant da Ezreal ve Alistar seçimlerine yöneldi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı yerinde hamleler ve harita kontrolüyle kazanan ekibimiz ilk maçın ardından liderliğini garantiledi.

Playoff’lara birinci sıradan girerek Team Cappadocia ile eşleşen Beşiktaş eSports Takımı, gelecek hafta oynanacak seride rakibini yenmesi durumunda finale yükselecek. Tüm karşılaşmalar LoLespor Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 

Etiketler :