Beşiktaş ligin yeni takımları karşısında zorlanmıyor

Beşiktaş ligin yeni takımları karşısında zorlanmıyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş bu maçla birlikte bu sezon lige yükselen takımlarla maçlarını tamamlamış olacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Yeni Malatyaspor ile sahasında karşılaşacak. Beşiktaş bu sezon lige yeni yükselen takımlar karşısında sonuca rahat ulaşıyor. Beşiktaş, lige yeni yükselen takımlarla oynadığı son 16 maçın 13'ünü kazandı
 
Beşiktaş'ın lige yeni çıkan takımlarla oynadığı maçlar

Siyah-Beyazlı takım, Süper Lig'e yeniden veya ilk kez çıkan takımlara karşı üstün bir performans sergiliyor. Beşiktaş, lige yeni yükselen takımlarla oynadığı son 16 maçın 14'ünü kazandı.. Daha geniş resme baktığımızda ise Siyah-Beyazlılar lige yeni çıkan takımlarla oynadığı son 27 maçın 25'ini kaybetmeyerek önemli bir başarıya imza attı.
Beşiktaş, lige yeni yükselen takımlarla oynadığı son 27 maçın 25'ini kaybetmedi ve 13 kez galibiyet sevinci yaşadı. Beşiktaş bu sezon ligin ilk yarısında ve 2. yarısında Göztepe'yi deplasmanda yenerken Malatyaspor ile berabere kalıp Sivasspor'a da mağlup olmuştu. Beşiktaş, bugün oynayacağı Yeni Malatyaspor maçıyla 3 yeni takımla da maçlarını tamamlamış olacak. (Futbol Arena)