Beşiktaş, Mario Balotelli'yi transfer etmek istiyor!

Beşiktaş, Mario Balotelli'yi transfer etmek istiyor!

Brescia’yla yollarını ayıran Mario Balotelli, Beşiktaş’ın radarına girdi. Ekonomik problemler sebebiyle üzerinde kara bulutlar dolaşan Siyah- Beyazlılar, İtalyan golcüyü düşük maliyetle kadrosuna kazandırıp camiayı havaya sokmayı planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Koronavirüs sürecinde ekonomik olarak en çok yıpranan kulüpler arasında yer alan Beşiktaş’ta yönetim, camianın üzerindeki negatif görüntüyü değiştirmek için çalışmalara başladı.

Bu doğrultuda yeni sezonda kadrosuna ‘süperstar’ kategorisinden bir transfer yaparak taraftarı havaya sokmayı planlayan Beşiktaşlı idarecilerin, Mario Balotelli’nin peşine düştüğü öğrenildi. 

İtalya Serie A ekibi Brescia’yla kontratı fesh edilen ve boşa çıkan 29 yaşındaki forvet için yönetimin nabız yoklamaya başladığı ifade edildi. 

Bu sezon Çizme’de çıktığı 19 maçta 5 gollük performans ortaya koyan Balotelli, Kara Kartal’ın gündemine hiç de yabancı bir oyuncu değil... 

Güneş, veto etmişti

Siyah-Beyazlılar’da önceki Başkan Fikret Orman da 2 sezon önce Balotelli’yi Beşiktaş’a kazandırmak için çalışma başlatmıştı. 

Orman, futbolcu ve menajeriyle bu konuda anlaşmasına rağmen transfer, o dönemki teknik direktör Şenol Güneş’e takılmıştı. 

Güneş, Balotelli’yi veto etme gerekçesini, “Onu kişisel olarak tanımıyorum ama Fransa’daki arkadaşlarımdan olumsuz bilgiler gelince istemedim. Bana söylenen saha dışındaki yaşantısıyla da sorunlar yaratabileceği yönündeydi” sözleriyle açıklamıştı. 

Yönetim, Brescia’dan 2 milyon Euro kazanan tecrübeli golcüyü, daha düşük bir bedelle kadrosuna katmayı planlıyor.

Mario Balotelli, Brescia formasıyla bu sezon 19 maçta 5 gol attı. (Fanatik)

Etiketler :