Beşiktaş Michy Batshuayi için kararını verdi!

Beşiktaş Michy Batshuayi için kararını verdi!

Süper Lig'de zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş'ta Michy Batshuayi sabırları taşırdı. Bir türlü istenen seviyeye gelmeyen yıldız isim için Beşiktaş yönetimi kararını verdi.

Ajans Beşiktaş - Zirve yarışından erken kopan Beşiktaş evinde Antalyaspor’la golsüz berabere kalırken, Michy Batshuayi kaçırdığı fırsatlarla bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.

Vodafone Park’ı dolduran siyah-beyazlı taraftarların oyundan çıkarken ıslıklarla protesto ettiği Belçikalı forvet kredisini büyük ölçüde tüketti. Vincent Aboubakar’ın boşluğunu dolduramayan Batshuayi ile sezon sonu yolların ayrılmasının planlandığı belirlendi.

Maliyeti 3.3 milyon euro

Siyah-beyazlıların, Chelsea’den 150 bin euroya kiralanan ve yıllık garanti ücreti 3 milyon 165 bin euro olan Batshuayi ile hem beklentilere yanıt verememesi hem de yüksek maliyeti yüzünden devam etmeyi düşünmediği öğrenildi. Kartal performansını yükseltmemesi halinde sezon sonu 28 yaşındaki oyuncuyla büyük olasılıkla vedalaşacak. Batshuayi’nin yerine golcülüğü tartışılmayacak bir santrfor kadroya dahil edilecek. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)