Beşiktaş Mogaz büyük başarıya yakın

Beşiktaş Mogaz büyük başarıya yakın

Beşiktaş Mogaz, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çok yakın..

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’ndeki sekizinci maçında 27 Kasım Pazar günü saat 17.00’de Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda HBC Nantes’in ağırlayacak Beşiktaş Mogaz, Fransız rakibini mağlup etmesi durumunda gruptan çıkma yolunda çok önemli bir adım atmış olacak.

Siyah-beyazlılarımız, grupta geride kalan yedi maçta dört galibiyet, bir beraberlik elde ederken iki maçtan da mağlup ayrıldı.

Topladığı dokuz puanla grupta üçüncü sırada yer alan parkenin kartalları, Avrupa arenasında çıktığı yedi maçta rakip filelere 190 kez havalandırırken kalesinde 195 gol gördü.

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Fransız HBC Nantes ile oynadığı ilk maçtan 33-19 mağlup ayrılmıştı.

Siyah-beyazlılarımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon en farklı galibiyetini TTH Holstebro karşısında 36-27’lik skorla almıştı.

Parkenin Kartalları, HCB Nantes’i mağlup etmesi durumunda grupta puanını 11’e yükseltecek ve bir üst tura yükselme adına önemli bir avantaj sağlayacak.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde bir üst turu hedefleyen Beşiktaş Mogaz’a HBC Nantes maçında destek olmak için 27 Kasım Pazar günü saat 17.00’de Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda buluşalım.