Beşiktaş, Mouricio Lemos transferini bitirmeye yakın!

Beşiktaş, Mouricio Lemos transferini bitirmeye yakın!

Beşiktaş'ın Sassuolo'da forma giyen Mouricio Lemos ile ilgilendiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida'nın adının Roma ile anılmasından sonra Beşiktaş için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Beşiktaş'ın İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen Mouricio Lemos ile ilgilendiği iddia edildi.

Beşiktaş'ta transferde sıcak saatler geçiriyor. Hırvat savunma oyuncusu Vida'nın adının Roma ile anılmasından sonra bir başka transfer iddiası daha gündeme geldi. İtalyan basını Beşiktaş'ın 23 yaşındaki Uruguaylı savunma oyuncusu Mouricio Lemos ile ilgilendiğini açıkladı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 'Sassuolo forması giyen savunma oyuncusu Mauricio Lemos'un Beşiktaş'a transferi yakın.' dedi.

ROMA, VIDA İÇİN TEKLİFİNİ YAPTI

Beşiktaş'ta savunmanın önemli isimlerinden Domagoj Vida için Roma'dan teklif yapıldı. Siyah beyazlı yönetim bugüne kadar Hırvat futbolcu için resmi teklif yapılmaması nedeniyle transferi gündemine almamıştı. Roma'dan bugün itibariyle resmi teklif kulüe ulaştı. İtalyan kulübüyle Vida için görüşmeler yapılıyor.

Mouricio Lemos kimdir?

İtalya'nın Sassuolo takımında forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Mauricio Lemos bu sezon İtalyan ekibi ile sadece 3 karşılaşmada süre aldı. Mauricio Lemos'ın İtalyan ekibi ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Futbol Arena)

Etiketler :