Beşiktaş, Ozan Can Kökçü'nün transferini bitirdi!

Beşiktaş, Ozan Can Kökçü'nün transferini bitirdi!

Azeri basını, Beşiktaş hakkında gündem yaratan bir iddia ortaya attı. Siyah Beyazlı yönetimin Giresunspor forması giyen Ozan Can Kökçü'nün transferini bitirdiği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Azeri basını, yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş hakkında gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya attı.

Ülkede yayım yapan Azerisport adlı internet sitesi, Siyah Beyazlı kulübün Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da forma giyen Ozan Can Kökçü'nün transferini bitirdiğini yazdı. Haberde Giresun yönetimiyle 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu için her konuda anlaşıldığı kaydedilirken bununla birlikte transferin ancak Ozan'ın Feyenoord'la sözleşme yenileyen kardeşi Orkun Kökçü'nün de alınması durumunda gerçekleşeceği ifade edildi.

Kardeşi gibi Hollanda doğumlu olan ve Azerbaycan'ın U-21 Milli Takımı'nda forma giyen Ozan, bu sezon takımıyla 10 maça çıkarken gol ya da asist kaydedemedi. Ozan'ın Giresunspor ile 2021 yazına dek sözleşmesi bulunuyor.

Daha önce Bursaspor'da da top koşturan genç yıldız, yarım sezonluğuna RKC Waalwijk'e kiralandıktan sonra geçtiğimiz yaz bonservisiyle birlikte Giresunspor'un yolunu tutmuştu. (Fanatik)

Etiketler :