Beşiktaş Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Merakla beklenen Beşiktaş - Porto maçına artık saatler kaldı... Peki maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maçında bugün Portekiz takımı Porto ile İstanbul'daki Vodafone Park'ta karşılaşacak. Grupta 10 puanla lider konumda bulunan siyah-beyazlılar, Porto ile yapacağı bu maçtan 1 puan alması halinde lider olarak tur atlamayı garantilemiş olacak.

21 Kasım Salı günü (bugün) saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak mücadelede Antonio Mateu Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar yapacak. Diego Barbero Sevilla'nın dördüncü hakem olarak görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Carlos Del Cerro ile Alejandro Hernandez olacak.

Beşiktaş - Porto karşılaşması maç saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek? Beşiktaş ile Porto arasındaki oynanacak maç öncesi ve sonrası tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla takip edebilirsiniz.

Maçı saat 19.55'te TRT1 ekranından canlı izleyebilirsiniz. Bundan önce de TRT Spor kanalında maç öncesi yayınları takip edebilirsiniz. Yine TRT Radyo1'inde maçı radyodan naklen anlatımla vermesi yüksek ihtimal.

TRT1'e tüm yayın platformlarından şifresiz ve ücretsiz bir şekilde ulaşılabilir. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde salı günü oynayacağı maçlar TRT 1'den, çarşamba günü oynayacağı maçlar ise Tivibu Spor'dan yayınlanacak.

Etiketler :