Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcuyu beklemeye aldı!

Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcuyu beklemeye aldı!

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadeleci bir takım kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadeleci bir takım kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlılarda bu konuda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sergen Yalçın'ın transfer listesinde yer alan 6 numara ortaya çıktı.

8 TAKVİYE YAPILDI

Beşiktaş'ta 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemi oldukça hareketli geçiyor. Siyah-beyazlılar Kenan Karaman, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mert Günok, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Alex Teixeira ve Michy Batshuayi ile sözleşme imzaladı.

BATSHUAYI PAYLAŞIM YAPTI

Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi, siyah-beyazlı takıma transferinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Batshuayi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'a transfer olduğum için çok mutluyum. Benim için harika bir fırsat. Oynamak için sabırsızlanıyorum. Tüm taraftarlara, bana yaptıkları çılgın karşılama için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda statta görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

BATSHUAYI ANTRENMANA ÇIKTI

Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında 21 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep ile deplasmanda oynayacağı karşılamanın hazırlıklarını sürdürdü. Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idmanda yeni transfer Michy Batshuayi takımla ilk antrenmanına çıktı.

GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

Transferde zaman daraldıkça, nokta transferlerini peş peşe açıklayan Beşiktaş Yönetimi, orta sahaya bir takviye daha yapmak için geri sayıma geçti.

GEDSON VE FERNANDO

Hem yabancı kontenjanında hem de bütçede yer açmak için bugünlerde fazla mesai yapan siyah-beyazlı idarecilerin listesinde Gedson Fernandes ve Lucas Fernando isimlerin üst sıralarda yer aldığı bildirildi.

GEDSON İSMİ ÖNE ÇIKTI

Teknik Direktör Segen Yaçın ise yönetimle yaptığı orta sahaya takviye konulu toplantıda ise alınacak oyuncunun altı numaradan çok sekiz numara özellikli bir isim olmasını istediği öğrenildi. Bu nedenle siyah-beyazlı teknik adamın Gedson Fernandes gibi isimlere sıcak baktığı, ortaya çıktı.

NAINGGOLAN'I İSTEMİŞTİ

Gelecek sekiz numaranın defansif özellikleri olmasının da önemli bir avantaj olduğu aktaran deneyimli teknik adam bu nedenle geçtiğimiz sezonu Inter’de geçiren Radja Nainggolan’ı transfer edilmesini çok istemişti.

BEKLETMEYİ PLANLIYORLAR

Uzun bir süredir Lucas Fernando ile görüşen hatta prensip anlaşmasına bile varan Beşiktaş Yönetimi’nin ise Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın daha farklı özelliklerde orta saha istemesi nedeniyle, Brezilyalı oyuncuyu bir süre bekletmeyi planladığı bilrildi. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)