Beşiktaş Real Valladolid hazırlık maçı canlı izle

Beşiktaş Real Valladolid hazırlık maçı canlı izle

Beşiktaş Real Valladolid maçını canlı izlemek için hemen tıkla. 

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İspanya'nın Marbella şehrinde kamp yapıyor. Bu kapsamda 3 hazırlık maçı da oynayacak. Maçları İspanya'dan naklen ve canlı yayınla izlemek mümkün. Peki bugünkü Beşiktaş - Real Valladolid maçı saat kaçta, hangi kanalda ve nasıl canlı izlenecek?

Siyah-beyazlılar İspanya'daki ilk hazırlık maçını Real Valladolid ile Marbella Stadı'nda 25 Temmuz Salı günü (bugün) oynayacak. Maç öncesi ve sonrası tüm gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla takip edebilirsiniz.

Mücadele D-Smart'ın "Smart Spor" adlı kanalından naklen yayınlanacak. Smart Spor kanalı D-Smart platformunda 77 numaralı kanalda yer alıyor. Bilindiği üzere Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'nin tüm hazırlık maçlarının yayın hakları D-Smart'ta bulunuyor. Ve bugünkü maçı yayınayacak Smart Sport kanalı D-Smart abonelerine özel bir kanaldır. Dolayısıyla bu kanalı ve maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. 

Dijital platform bundan önce de Schalke 04 ile olan maçı naklen yayınlamıştı. Eğer D-Smart abonesiyseniz ve Smart Spor kanalını izleyemiyorsanız abonelik paketinizin "Aile Spor" olarak değiştirmeniz gerekmekte. 

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş yeni sezonu İstanbul'da açmış ve ilk hazırlık maçında Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile 3-3 berabere kalmıştı. Siyah-beyazlılar daha sonra ikinçi hazırlık maçını ise Çin'de Schalke 04'e karşı yapmıştı. Mücadeleyi Alman ekibi 3-2'lik skorla kazanmıştı.

KAÇAK YAYINLAR VE İNTERNET YAYINLARI

Bunun dışında internet üzerinden yapılan kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar D-Smart'taki maç yayınlarının izinsiz bir şekilde internet ortamına aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan sayfaların tümü, maçı kötü yayın kalitesi ile 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

YABANCI SPOR KANALLARI

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kala yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına üyeyseniz yabancı kanalların yayın akışlarını takip edebilir, maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçenebilirsiniz.

Bu haber bir arama motoru sorgulama tabiri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak üzere, yasadışı uygulamalardan korumak için hazırlanmıştır. Ajans Beşiktaş, başta Beşiktaş taraftarı olmak üzere tüm sporseverlerin doğru ve hızlı bilgiye ulaşabilmesi için hizmet vermektedir. Ajans Beşiktaş'ın tüm faaliyetlerinde kullanıcıya saygı ön plandadır.

Etiketler :