Beşiktaş Real Valladolid maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Real Valladolid maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İspanya'nın Marbella şehrinde kamp yapıyor. Bu kapsamda 3 hazırlık maçı da oynayacak.

Ajans Beşiktaş - Sezon hazırlıklarına İstanbul'da başlayan ve daha sonra Çin'de Schalke 04 takımıyla bir hazırlık maçı yapan siyah-beyazlılar, çalışmalarına tam kadro devam ediyor.

Çin'e götürülmeyen Anderson Talisca ve Gökhan Gönül de İspanya kampında yer aldı. İzinli olmaları nedeniyle İstanbul ve Çin'deki hazırlıklarda bulunmayan Pepe ile Ricardo Quaresma da İspanya'da kadroya dahil oldu.

Beşiktaş, İspanya kampında bu ülke temsilcileriyle 3 hazırlık maçı yapacak. İspanya'daki ilk hazırlık maçını Real Valladolid ile Marbella Stadı'nda 25 Temmuz Salı günü oynayacak siyah-beyazlı ekip, 27 Temmuz Perşembe günü de aynı statta Las Palmas ile mücadele edecek. Beşiktaş, 30 Temmuz Pazar günü Mirador Stadı'nda Real Betis'le bir hazırlık maçı daha yaptıktan sonra Türkiye'ye dönecek.

YAYINCI KURULUŞ: D-SMART

Beşiktaş Valladolid maçı 25 Temmuz Salı günü oynanacak. Mücadele D-Smart'ın "Smart Spor" 77 kanalından naklen yayınlanacak. Bilindiği üzere Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'nin tüm hazırlık maçlarının yayın hakları D-Smart'ta bulunuyor. Dijital platform bundan önce de Schalke 04 ile olan maçı naklen yayınlamıştı. Eğer D-Smart abonesiyseniz ve Smart Spor kanalını izleyemiyorsanız abonelik paketinizin "Aile Spor" olarak değiştirmeniz gerekmekte. 

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş yeni sezonu İstanbul'da açmış ve ilk hazırlık maçında Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile 3-3 berabere kalmıştı. Siyah-beyazlılar daha sonra ikinçi hazırlık maçını ise Çin'de Schalke 04'e karşı yapmıştı. Mücadeleyi Alman ekibi 3-2'lik skorla kazanmıştı.

KAÇAK YAYINLAR VE İNTERNET YAYINLARI

Bunun dışında internet üzerinden yapılan kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar D-Smart'taki maç yayınlarının izinsiz bir şekilde internet ortamına aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan sayfaların tümü, maçı kötü yayın kalitesi ile 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Etiketler :