''Beşiktaş, sağ bek Marcelo Herrera ile ilgileniyor''

''Beşiktaş, sağ bek Marcelo Herrera ile ilgileniyor''

Gelecek sezonun kadro yapılandırmasına devam eden siyah beyazlılar için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Buna göre Kartal, Palmeiras'ın istediği Marcelo Herrera için devreye girdi.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş için önemli bir haber gündeme geldi. Buna göre siyah beyazlılar, San Lorenzo'da forma giyen 21 yaşındaki sağ bek Marcelo Herrera'ya talip oldu.

Mevcut kulübü San Lorenzo'dan ayrılmaya sıcak bakan Herrera'nın geleceği henüz netleşmiş değil ve ne olacağını bilmiyor. Beşiktaş, bu hafta Herrera'nın menajeriyle ve San Lorenzo kulüp yöneticileriyle transfer hakkında görüşme gerçekleştirdi.

"BEŞİKTAŞ DÜŞÜK TAKSİTLİ TEKLİFLER SUNDU"

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre siyah beyazlıların transfer görüşmesi içinde ekonomik durumlarını en yalın haliyle San Lorenzo'ya aktardığı ifade edildi.

Anlaşmada, düşük rakamlı taksitle Herrera'nın transfer edilmek istenildiğini San Lorenzolu yetkililere iletildiği belirtildi. Ancak Arjantin kulübünün yetkilileri, Beşiktaş'ın istedikleri rakama gelmesine 'imkansız' gözüyle bakıyor.

Herrera'nın menajeri Gustavo Lescovich, Palmeiras'ın da oyuncuyu istediğini aktardı ve Brezilya kulübünün oyuncu için 5 milyon dolar vermesi halinde transferin sonlanabileceğini ifade etti.

Lescovich konuşmasında, "En somut teklif Palmeiras'tan geldi. San Lorenzo, Herrera gibi bir oyuncusu için 5 milyon dolarlık bonservis ücretinin yeterli olabileceğini düşünüyor. Bu rakam kulübe geldiği taktirde satış gerçekleşecek." dedi.

PALMEIRAS'IN İLK TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Yaşanan bu gelişmelerle beraber Palmeiras'ın Herrera için Arjantin kulübüne yaptığı resmi transfer teklifinin reddedildiği kaydedildi. Bu girişimin ardından henüz fiyatı yükseltilmiş bir teklif sunulmadı ancak oyuncu, Brezilya kulübünün formasını giymek için can attığı ifade edildi. Herrera'nın menajerinin ise oyuncusu için en doğru kulübü bulmak adına birçok kulübe öneride bulunduğu yazıldı. (Fotomaç)

Etiketler :