"Beşiktaş şampiyonluk yolunda devam ediyor"

"Beşiktaş şampiyonluk yolunda devam ediyor"

Beşiktaş Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk golü Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel'den 40. dakika geldi. Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlanırken Fenerbahçe ikinci yarı 70. dakika Ayew'in golüyle duruma eşitlik geitrdi. Karşılaşma 1-1 gollü beraberlikle tamamlandı.

Karşılaşma sonrası Serdar Ali Çelikler,  "İnanılmaz kalitesiz bir maç izledik. Yavaş, temposuz, pas yapılamayan, dripling yapılamayan korkunç kötü bir futbol vardı sahada. Fırat Aydınus belki de VAR'a gitmeye dahi gerek duyulmayan bir maç yönetti düşünün artık. 

Cocu'nun oyun planlarını beğenen veya eleştiren olabilir ama fizik gücü yükleyemeyen hoca olmaz. Elde notlar tutan 3-5 Hollandalı ekibiyle Cocu'nun bu takıma katacak bir şeyi olduğunu sanmıyorum.

Yani Klopp-Pep-Mourinho gelse bu kadro kalitesi ile F.Bahçe şampiyon olamaz ama eldeki mevcut da bugünden daha iyi olabilir. Hiç olmazsa fizik gücü artabilir. Beşiktaş şampiyonluk yolunda devam ediyor. Fenerbahçe için ise iyi bir gelecek görünmüyor maalesef." dedi.

Etiketler :