Beşiktaş seriyi devam ettirmek istiyor! İşte Şenol Hoca'nın talimatı: 4x3 formülü

Beşiktaş seriyi devam ettirmek istiyor! İşte Şenol Hoca'nın talimatı: 4x3 formülü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 15. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularla özel bir toplantı yaptı.

Ligin son 2 haftasındaki maçları kazanan siyah-beyazlı takım, Aytemiz Alanyaspor'u da mağlup ederek bu seriyi sürdürmeye çalışacak. Beşiktaş, evinde Sivasspor'a 2-1 yenildikten sonra deplasmanda Ankaragücü'ne 4-1 ve İstanbul'da Galatasaray'a 1-0 üstünlük kurmayı başardı.

Sabah'tan Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre tecrübeli hocanın, devre öncesi oynayacakları 4 karşılaşmanın önemine vurgu yaparak "Ligde kalan maçlarımızı alırsak, zirveye yakın bir şekilde ilk yarıya noktayı koyarız. Lider Başakşehir'in de Galatasaray'la oynayacağını düşündüğümüzde 3'te 3 yapmak çok önemli. Avrupa'da da Malmö'yü yenip, gruptan çıkalım ve yeni yıla umutlu, mutlu girelim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Beşiktaş, karşılaşmayı kazandığı takdirde bu sezon ayrıca ilk kez ligde üst üste üç galibiyete imza atacak.

Milliyet'teki habere göre Beşiktaş'ın zorlu serideki 2. maçı 13 Aralık'ta aynı zamanda Avrupa'ya devam edip etmeme maçı olan ve Malmö mücadelesi olacak. Siyah beyazlılar Malmö'den alacağı en az 1 puan ile gruptan çıkıp yoluna devam edebileceği için bu maç hayati bir önem taşıyor.

Malmö maçının hemen ardından ligde Trabzonspor ile kendi stadında karşılaşacak olan siyah beyazlıların zorlu serideki son rakibi bu sezonun en flaş takımı olan Kasımpaşa olacak.

Teknik direktör Şenol Güneş bütün planlarını bu zorlu seride 3 lig maçını kazanarak devreye 33 puanla girmek ve Malmö'den de en az 1 puan alıp Avrupa macerasını sürdürmek üzerine yapıyor. (Milliyet & Sabah)

Etiketler :