Beşiktaş, sezon öncesi kamp dönemini tamamladı!

Beşiktaş, sezon öncesi kamp dönemini tamamladı!

Beşiktaş Krasnodar ile oynadığı hazırlık maçıyla sezon öncesi kamp dönemini tamamladı. Peki Beşiktaş için kamp dönemi nasıl geçti? Hangi takımlarla hazırlık maçı oynandı, alınan skorlar ne? İşte tüm detaylar...

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Avusturya'da Krasnodar ile karşılaştı. Son hazırlık maçını oynayan Beşiktaş, müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş'ın gollerini Oğuzhan Özyakup, Jeremain Lens ve Alvaro Negredo kaydetti.

Siyah-beyazlı takım, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı bulduğu üç golle geriden gelerek kazanmasını bildi. Beşiktaş, bu galibiyetle sezon öncesi kampını tamamladı. Siyah-beyazlıların kısa süre içerisinde İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

Beşiktaş Krasnodar ile oynadığı hazırlık maçı öncesinde geçtiğimiz günlerde Reading ile karşılaşmış ve karşılaşma Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel ile Oğuzhan Özyakup'un attığı gollerle beraberlikle tamamlanmıştı.

Öte yandan birinci etap kamp çalışmalarını Slovakya'da yapan Kara Kartal, burada Vagner Love'un golüyle Siofok ile 1-1 berabere kalırken, Gyirmot'u 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Golleri Vagner Love, Oğuzhan Özyakup ve Ryan Babel kaydetmişti.

 İkinci etap çalışmaları için Avusturya'ya gelen Beşiktaş, Shaktar Donekts ile 0-0 berabere kalmıştı. Kartal Rus ekibi CSKA Moskova'ya 4-1 mağlup olmuştu. Beşiktaş'ın tek golünü Tolgay Arslan rakip takım filelerine göndermişti.