Beşiktaş Sompo Japan deplasmanda kaybetti!

Beşiktaş Sompo Japan deplasmanda kaybetti!

Beşiktaş Sompo Japan deplasmanda Zielona Gora ile karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki 10. maçında deplasmanda Zielona Gora ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar grupta yedi galibiyetle zirvede yer alıyor. Gruptaki son maçında Oostende'yi 87-77 yenen Potanın Kartalları, Zielona Gora ile oynadığı ilk maçtan da 65-60 galip ayrılmıştı.

Potanın Kartalları maça; Boatright, DJ, Diebler, Weems ve Palacios ile başladı. Siyah beyazlılar maçtaki ilk sayıyı Palacios ile faul çizgisinden buldu. Üstüste atılan 3 sayılık isabetlerle ilk çeyreğin bitimine 4 dakika kala skor 13-20 oldu. Rakip takım bulduğu sayılarla ilk çreğin bitimine 2 dakika kala skoru 20-20 eşitledi.

İkinci çeyreğe Adams'ın üç sayılık basketi ile başladık 28-23 Rakibin üstüste bulduğu sayılarla fark açıldı. İlk yarı 5 sayı farkla 49-44 tamamlandı.

İkinci yarıda ilk sayılarımızı Weems ile faul çizgisinden bulduk 52-46. DJ'in üç sayılık basketiyle farkı iki sayıya indiren siyah beyazlılar durumu 62-60 yaptı ve Adams'ın üç sayılık basketiyle Beşiktaş rakibini geçti 64-65.

Son çeyrekte Sertaç ile skoru eşitleyen siyah beyazlılar durumu 73-73 yaptı. Bitime yaklaşırken geriye düşen siyah beyazlı ekip Adams'ın basketiyle 80-81 öne geçti. Bitime 2 dakika kala rakip takım 85-83 öne geçti. Boatright'ın üç sayılık basketiyle farkı ikiye indiren siyah beyazlılar karşılaşmayı 99-96 geride tamamladı

Etiketler :