Beşiktaş Sompo Japan evinde kazandı!

Beşiktaş Sompo Japan evinde kazandı!

Beşiktaş Sompo Japan evinde Oostende ile karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi 9. hafta mücadelesinde Oostende ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar, grupta oynadığı 8 maçta aldığı 6 galibiyetle zirvede yer alıyor. Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde son olarak deplasmanda Sidigas Avellino ile karşılaşmış ve salondan 90-74 mağlup ayrılmıştı.

Siyah beyazlılar maça; Kenan, DJ, Diebler, Clark ve Lima ile başladı. Maça Diebler'ın üç sayılık isabetiyle başlayan takım ilk çeyreği rakibiyle arasındaki farkı açarak 24 - 15 tamamladı.

İlk yarıda liderliği elinden bırakmayan Beşiktaş Sompo Japan siyah beyazlıların üstünlüğüyle 49 - 33 tamamlandı. Arka arkaya atılan 3 sayılık basketlerle 3. çeyreğe başlayan siyah beyazlı takım üstünlüğünü sürdürerek 3. çeyreği 70 - 57 tamamladı. Son çeyreğe Sertaç'ın basketi ile başlayan ekip skoru 72-57 yaptı. Son çeyrekte de üstünlüğü rakibine kaptırmayan siyah beyazlılar bitime 3 dakika kala 9 farkla önde devam etti. Karşılaşmanın galibi 87-77 skorla Beşiktaş Sompo Japan oldu.

Etiketler :