"Beşiktaş Sompo Japan karşısında galip gelmek istiyoruz"

"Beşiktaş Sompo Japan karşısında galip gelmek istiyoruz"

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Beşiktaş Sompo Japan ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini belirtti.

Ajans Beşiktaş - Altuğ, yaptığı açıklamada, Muratbey Uşak karşısında alınan galibiyetle hedef maçlardan birini daha kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, teknik ekip ve oyuncuları tebrik etti. İlk 5 haftada 3 galibiyet aldıklarını hatırlatan Altuğ, "Süper Lig'in ilk haftasında talihsiz şekilde kaybettiğimiz Demir İnşaat Büyükçekmece maçını bir kenara koyarsak, diğer 3 hedef karşılaşmamızı da kazandık. İyi yoldayız. Sporseverlere güzel bir basketbol izlettiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Altuğ, taraftarların sezon başından bu yana takıma gösterdiği destek ve ilginin galibiyetlerde önemli bir unsur olduğunu anlatarak, bu hafta Beşiktaş Sompo Japan karşısında daha canlı desteğe ihtiyaç duyacaklarını aktardı.

Beşiktaş'ın geniş bütçeli ve kaliteli bir takım olduğunu belirten Altuğ, şunları kaydetti: "Ancak biz en iyi basketbolumuzu oynayarak seyircilerimizin önünde galip gelmek istiyoruz. Zorlu randevuya tüm basketbolseverleri davet ediyorum. Basketbol camiasının gözlerinin üzerinde olacağı bu maçı da en iyi şekilde noktalayacağımıza inanıyorum."

Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş Sompo Japan, 11 Kasım Cumartesi günü saat 20.15'te Sakarya Spor Salonu'nda karşılaşacak. (Ajansspor)