"Beşiktaş taraftarı, Real Madrid taraftarından daha iyi"

"Beşiktaş taraftarı, Real Madrid taraftarından daha iyi"

Eurosport twitter hesabı Beşiktaş taraftarını yere göre sığdıramadı. Yapılan paylaşımda, "Beşiktaş taraftarı, Real Madrid taraftarından daha iyi" ifadelerine yer verildi.

Ajans Beşiktaş - Eurosport twitter hesabı, Beşiktaş taraftarını öve öve bitiremedi. Beşiktaş taraftarının videosunu paylaşan hesap yapılan paylaşıma, "Beşiktaş taraftarı, Real Madrid taraftarından daha iyi" yazdı. Videoda, Beşiktaş taraftarından kesitler, Pepe'nin Beşiktaş'a imzası ve Timo Werner'in yüksek sesten etkilenip oyundan çıkması ve "Come to Beşiktaş" yer alıyor.

Bilindiği üzere Pepe geçtiğimiz günlerde bir röportajında, "Belki Real Madrid taraftarları bunu söylediğim için bana kızacaklardır... Real Madrid taraftarlarının coşku dolu olduğu söyleniyor ama bu doğru değil. Beşiktaş taraftarları inanılmaz derecede tutkulu. Sahaya çıktığımız zaman tribünlerden gelen sesler sizi sağır edecek derecede. Beşiktaş'taki atmosfer, Real Madrid'dekinden çok daha farklı. Türkiye'de insanlar sporu çok seviyor, sadece futbolu düşünüyorlar.  Maçlardan sonra sabahın erken saatlerine kadar taraftarların sesi kulağınızda yankılanıyor" demişti.

İşte o video:

Etiketler :