Beşiktaş taraftarından Alattin Aykaç tepkisi

Beşiktaş taraftarından Alattin Aykaç tepkisi

Siyah-beyazlı taraftarlar, bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan Futbol Federasyonu Yöneticisi Alattin Aykaç'ın üyelikten atılması için Beşiktaş yönetimine baskı yapıyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Beşiktaş'ın eski başkanlarından Yıldırım Demirören'in dönemimde siyah-beyazlı kulüpte yöneticilik yapan, ardından da Futbol Federasyonu'nda yine yöneticilik görevinde bulunan Alattin Aykaç'ın son olarak Sırp vatandaşlığına geçmesi siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Futbol Federasyonu'nda yönetici olduğu dönem, geçen sezon oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önünde yerde otururken çıkan fotoğrafı nedeniyle tepkilerin hedefi olan Aykaç için o dönemde de kulübe mailler gelmişti.

Son gelen maillerde ise Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı soykırımı kabul etmeyen dünyadaki 4 ülkeden biri olan Sırbistan vatandaşlığına geçen Aykaç'ın kulüpten ihracı istendi.

Gelen maillerde ayrıca BJK TV'nin açılış süreciyle yakından ilgilenen Aykaç'ın o dönem yaptığı harcamaların da incelenmesi istendi.