Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 16. Haftasında Beşiktaş, Vodafone Park Stadyumu'nda Trabzonspor'u konuk edecek. Karşılaşmaya dair tüm bilgiler bu haberde...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Ankaragücü ve Galatasaray maçlarını kazandıktan sonra Alanyaspor ile deplasmanda kalan Beşiktaş yakaladığı bu çıkışı Trabzonspor karşısında taraftarı önünde devam ettirmek istiyor. Trabzonspor ise inanılmaz formda. Yeni Malatyaspor'a kaybedilen 5-0'lık maçtan sonra Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı bırakılmıştı. Bordo-Mavili takım sonrasında çıktığı 3 maçı da kazanmayı başardı. Ünal Karamanlı Trabzonspor çıkışını Beşiktaş maçında da devam ettirmek istiyor.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Siyah-beyazlılar, geride kalan 15 haftada topladığı 25 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Beşiktaş, ligde son olarak Alanyaspor ile 0-0 golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Özgür Yankaya dördüncü hakem olacak. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? İşte, karşılaşmanın bilet fiyatları ve detaylı bilgiler...

Beşiktaş Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'in 16. Haftası'nda sıralamalar yeniden belirlenecek. Son 10 maçta rakibini sadece bir kez yenme şansını yakalayan Trabzonspor, bu hafta oynanacak karşılaşmada Beşiktaş'ı yenmek istiyor.

Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler ve bilet fiyatları...

Spor Toto Süper Lig'in 16. Haftasında Beşiktaş, Vodafone Park Stadyumu'nda Trabzonspor'u konuk edecek. 16 Aralık Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan mücadele Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Kartal, Vodafone Park’ta derbiyi kazanıp taraftarının gönlünü almak istiyor. Kartal 3 puan alamazsa, lider Başakşehir de kazanırsa zirvenin çok uzağında kalacak.

Maç duygusal anlara da sahne olacak. Uzun yıllar birlikte mücadele veren Şenol Güneş ve Ünal Karaman ilk kez karşı karşıya gelecekler. Bu maç ilginç bir buluşmaya da sahne olacak. Bir tarafta, Trabzonspor'un efsane kaptanı ve teknik direktörü Şenol Güneş ile yine bordo-mavili forma altında efsaneleşen ve teknik direktör olarak Trabzonspor'da büyük bir sükse yapan Ünal Karaman. Uzun yıllar bordo-mavili forma için mücadele eden Şenol Güneş ve Ünal Karaman, ilk kez bir birlerine rakip olacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Karius, Gökhan,Necip, Vida, Adriano, Medel, Atiba, Quaresma, Ljajic, Mustafa (Lens), Güven

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Toure, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Abdülkadir, Anthony, Rodallega

Pepe, Babel ve Roco yine yok

Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Pepe, Ryan Babel ve Enzo Roco, yarınki karşılaşmada da görev alamayacak.

Caner Erkin ise takımla çalışmalara başlamasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş’in Trabzonspor karşısında deneyimli isme şans vermesi beklenmiyor.

Sakatlıkları nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’ndeki Malmö maçında oynayamayan Gökhan Gönül ve Jeremain Lens, Trabzonspor karşılaşması için gerçekleştirilen ilk idmana katıldı.

Forvet hattında sıkıntı var

Beşiktaş, Trabzonspor ile yapacağı önemli karşılaşma öncesi forvet hattında sıkıntı yaşıyor. Sezon başından beri bu bölgedeki sorunlarını gideremeyen siyah-beyazlı ekipte Vagner Love, Mustafa Pektemek, Güven Yalçın ve Cyle Larin beklentileri karşılayamadı.

Hutchinson, rekor için forma bekliyor

Siyah-beyazlıların Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, rekor için teknik direktör Şenol Güneş’ten forma bekleyecek.

Beşiktaş’ta 6. yılını geçiren 35 yaşındaki oyuncu, siyah-beyazlı formayla toplam 156 lig maçında görev aldı. Kanadalı oyuncu, Galatasaray ile yapılan derbide 156. kez sahada yer aldı ve Beşiktaş’ta en fazla lig maçına çıkan yabancı oyuncu rekorunu Çek Tomas Sivok ile paylaştı.

Geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçında oynama şansı bulamayan Hutchinson, Şenol Güneş’in Trabzonspor karşısında oynatması halinde 157. lig maçına çıkacak ve Beşiktaş’ın ligde en çok forma giyen yabancı ismi olacak.

Adriano sarı kart ceza sınırında

Beşiktaş’ta üç sarı kartı bulunan Adriano Correia, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Süper Lig’de bu sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor ve Galatasaray maçlarında sarı kart gören Adriano, yarınki mücadelede de aynı durumu yaşarsa ilk yarının son haftasında Kasımpaşa karşısında cezalı duruma düşecek.

Etiketler :