"Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi takımı"

"Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi takımı"

Sezona 'şampiyonluk' parolasıyla fırtına gibi giren Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, ilk 4 hafta sonunda Süper Lig'in en iyi takımının Beşiktaş olduğunu söyledi.

Ajans Beşiktaş - TFF 1. Lig'e fırtına gibi giren ve 4'te 4 yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

- İlk 4 hafta sonunda 3 büyüklerin performansını nasıl buluyorsunuz?

- Son maçlara baktığınızda Galatasaray puan kaybetti, Beşiktaş kazandı. Aykut hoca iyi oynamasına karşın kaybediyor. Ama bu bir maraton. Sprint değil. Aykut hoca Konyaspor'da mevcut elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanarak çok başarılı bir grafik çizdi. Fenerbahçe'de biraz zamana ihtiyacı var. Büyük kulüplerde zamana ihtiyacı olduğunuzda kazanarak gitmek zorundasınız. Kazanılmadığında bu tür eleştiriler yoğunlaşıyor.

- Beşiktaş yarın Porto ile deplasmanda Şampiyonlar Ligi maçına çıkıyor. Şansını nasıl görüyorsunuz?

- Beşiktaş takımına güveniyorum. Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi takımı. Tabii ki puan alabilirler. Dengeli bir grupta mücadele ediyorlar. Geçen sezon gruptaki son maçta şanssız bir şekilde yenildiğini gördük. Beşiktaş tecrübe kazandı. Bu deneyimini gruplara yansıtacak. (Skorer)

Etiketler :