Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde nasıl tur atlar?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde nasıl tur atlar?

Beşiktaş, Atina'daki ilk maçta Olympiakos ile 1-1 berabere kaldı. Peki İstanbul'daki maçta Beşiktaş'ın alması gereken sonuç ne?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son hafta maçında Olympiakos'a konuk oluyor. Son maçlar öncesi temsilcimizin gruptan çıkma adına iki olasılığı bulunuyor.

Zorlu Olympiakos deplasmanından 1 puanla dönen Beşiktaş avantajı kaptı. Deplasmanda gol atma başarısını gösteren Beşiktaş için taraftarlar "Beşiktaş turu nasıl geçer" sorusunun cevabını merak ediyor.

Belirtmek gerekiyor ki Beşiktaş'ın deplasmanda attığı gol çok değerli bir avantaj... Beşiktaş, evinde aldığı galibiyetlerde turu geçen taraf olacak.

0-0 beraberlik durumunda da turu geçen taraf Beşiktaş olacak. 1-1'lik beraberlikte ise maç uzatmaya gidecek. Beşiktaş, 1 golden fazla yediği beraberliklerde ise turu Yunan temsilcisi Olympiakos geçecek.

2-2 ve daha gollü beraberliklerde çeyrek finale yükselen taraf Yunan temsilcisi olacak. Her türlü Olympiakos galibiyeti de Yunan ekibini bir üst tura çıkaracak.

Etiketler :