Beşiktaş, Uluslararası Kadın CS:GO takımı kurdu!

Beşiktaş, Uluslararası Kadın CS:GO takımı kurdu!

Beşiktaş Esports sessiz sedasız, Uluslarası Kadın CS:GO takımı kurdu!

Ajans Beşiktaş - Alınan duyumlara göre Beşiktaş Esports, RES Gaming Kadın CS:GO takımı ile anlaşmaya vararak CS:GO Female arenasında kendilerini temsil edecek takımı kurmuş oldu. RES Gaming Kadın CS:GO kadrosunun büyük bir bölümü daha önce Dynasty Gaming takımı altında mücadele ediyordu.

18 Ocak'ta Dynasty organizasyonu ile yollarını ayıran kadro, RES Gaming adı altında mücadeleye devam etti. Dynasty Gaming takımının sahibi Kemal Sadıkoğlu, daha önce Dota 2'nin en iyi takımlarından Team Secret'ın da sahibiydi.

Kemal Sadıkoğlu Team Secret içerisinde bir CS:GO Female kadrosu kurmuştu. Daha sonra yaşanan anlaşmazlık üzerine Team Secret ile bağlarını koparan Sadıkoğlu, giderken yanında CS:GO Female kadrosunu da götürerek Dynasty Gaming organizasyonunu kurdu. Kemal Sadıkoğlu önderliğinde Dynasty Gaming, katıldığı 6 turnuvanın 4'ünde birincilik almayı başardı.

Bu kadar başarının üstüne organizasyon ve oyuncular, nedeni belli olmayan bir sebeple karşılık olarak anlaşmalarını sonlandırma kararı aldı. Daha önce twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ve Beşiktaş Gaming House'unu ziyaretleri sebebi ile Beşiktaş takımına yakınlığı bilinen Sadıkoğlu'nun, bu yaşanan son gelişmede çok önemli bir rol üstlendiği düşünülüyor.

RES Gaming'in Beşiktaş'a geçen kadrosunu aşağıda bulabilirsiniz;

Julia "Juliano" Kiran
Ksenia "Vilga" Kluenkova
Zainab "zAAz" Turkai
Petra "Petra" Stroker
Anastasia "kr4sylya" Khlobystina (Sporx)

Etiketler :