Beşiktaş ve Başakşehir arasında stoper savaşı!

Beşiktaş ve Başakşehir arasında stoper savaşı!

Sezon sonunda şampiyonluk yaşamak isteyen Beşiktaş ile son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile çöküşe geçen Başakşehir 1.93'lük stoper için devreye girdi

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlamasının ardından bu sezon istediği sonuçları alamayan turuncu-lacivertliler, sezonun ikinci yarısında kötü gidişatı tersine çevirmek istiyor.

Lige kötü bir başlangıç yaptıktan sonra aldığı üst üste galibiyetler zirve yarışında iddialı bir konuma gelen Kara Kartal ise ara transfer döneminde yapacağı takviyeler sonrası sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek hedefliyor. İki takım da transfer çalışmalarını sürdürürken, yabancı basından flaş bir iddia ortaya atıldı.

BEŞİKTAŞ VE BAŞAKŞEHİR BARBOZA'NIN PEŞİNDE

Arjantin basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş ile Başakşehir, Independiente forması giyen Alexander Barboza'yı transfer etmek istiyor. İki takımın da 25 yaşındaki stoperle ilgilendiği öne sürüldü.

ALEXANDER BARBOZA KİMDİR?

Tam adı Alexander Nahuel Barboza Ullua olan futbolcu, 16 Mart 1995 tarihinde Arjantin'in Villa Celina kentinde dünyaya geldi. Futbola River Plate altyapısında başlayan Arjantinli stoper, Rafaela ve Defensa takımlarında kiralık olarak forma giydikten sonra 2019 yılında 3.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Independiente'ye transfer oldu. Kariyerinde 131 maça çıkan ve 10 gol, 3 asist kaydeden Barboza'nın kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. (Fotomaç)