Beşiktaş ve Fenerbahçe yıldız golcünün peşine düştü!

Beşiktaş ve Fenerbahçe yıldız golcünün peşine düştü!

Transfer döneminin resmen açılmasıyla takımlardaki hareketlilik başladı. Aboubakar sonrası forvet arayan Beşiktaş ve Samatta'dan memnun olmayan Fenerbahçe yıldız golcünün peşine düştü. Ezeli rakipler transfer için yarışa girdi işte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Transfer dönemi resmen açıldı ve bombalar bir bir patlıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ezeli rakipler forvet arayışına girerken aynı golcüye talip oldu. İşte detaylar...

ALİ KOÇ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında transfere dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Ali Koç, "Bizim takımımız, daha evvelki 2 senede olduğu gibi baştan kurgulanmaya ihtiyacı olmayan, yüzde 70'i hazır, belki reddedemeyeceğimiz bazı teklifler alacağız. Şu an elden çıkarmak anlamında hiç kafamızda olmayan oyuncular için teklif gelebilir. Belkemiği olan oyuncularla ilgili kolay kolay hamle yapmayacağız. Bunun üstüne 4-5 nokta atışı transfer yapacağız. Gençleri saymıyorum. Onları alıp kiralayacağız. Minimum 1 stoper, 1 kanat, 2 forvet, belki de ya 1 sağ bek ya 1 sol bek, fırsat transferleri var karşımızda. Bunları yapacağız." ifadelerini kullanmıştı.

EN AZ 2 FORVET ALINACAK

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosunu 7 futbolcuyla güçlendirmesi beklenirken başkan Koç'un da açıkladığı gibi en az 2 forvet takviyesi yapılacak.

BEŞİKTAŞ LİMİTLERE TAKILIYOR

Beşiktaş'ta da durum farklı değil. Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne uygun bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, TFF'nin belirlediği limitlerin dışına çıkamıyor. Beşiktaş'ın limit artırma talebine ise henüz cevap gelmedi.

ABOUBAKAR VE CENK AYRILDI

Everton'dan kiralanan Cenk Tosun'un takımına geri dönmesi, Aboubakar'ın Al Nassr'a transferi sonrası forvet hattında büyük bir kriz yaşayan Beşiktaş yeni forvet arayışına başladı.

YENİ FORVETE EN FAZLA 2 MİLYON EURO

Aboubakar ile mali şartlarda anlaşma sağlayamayan Beşiktaş'ın bonservisi elinde olan yıldızlara yöneldiği ve transfer edeceği yeni forvete en fazla yıllık 2 milyon Euro verebileceği belirtildi.

FENERBAHÇE, SAMATTA'DAN MEMNUN DEĞİL

Samatta'dan memnun olmayan Fenerbahçe ve kadrosundaki tüm forvetleri kaybeden Beşiktaş bu kez aynı golcüye talip oldu. Ezeli rakipler transfer için dev yarışa girdi. İşte detaylar...

DEV İDDİA

Türk futbolunu gelecek sezon Avrupa'da temsil edecek olan Beşiktaş ve Fenerbahçe henüz sözleşmeli teknik direktörlere sahip olmasalar da bu takımlara ilişkin transfer iddiaları hız kaybetmiyor.

EZELİ RAKİPLER BORRE'NİN PEŞİNDE

Arjantin basınının önde gelen gazetelerinden Ole, iki dev kulübün River Plate forması giyen Rafael Santos Borre'yi ikna etmek istediğini öne sürdü.

INTER DE ONU İSTİYOR

Habere göre Serie A'yı şampiyonlukla noktalayan Inter'in de transfer listesinde yer alan ve kulübüyle olan kontratı 30 Haziran'da sona erecek olan Borre ile bu üç takımın yanı sıra teknik direktörlük koltuğuna Maurizio Sarri'yi oturtan Lazio ve yeniden döndüğü Premier Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Watford da ilgileniyor.

DEPORTIVO CALI İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKMİŞTİ

Daha önce kısa bir süre Villarreal forması da giyen 25 yaşındaki Kolombiyalı forvet bu sezon takımının formasını giydiği dokuz karşılaşmada üç gol attı. Kariyerinin en iyi dönemini 2015'te ülkesinin Deportivo Cali takımında geçiren Borre, bu takımda çıktığı 31 karşılaşmada attığı 17 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

MİLLİ TAKIMDA DA ZAMAN ZAMAN OYNUYOR

Kolombiya Milli Takımı'nın zengin golcü rotasyonuna rağmen zaman zaman milli formayı da giyen Borre'nin pek de parlak geçmeyen ilk Avrupa macerasının ardından bu defa daha doğru bir tercih yapmak istiyor.

AVRUPA'YA DÖNMESİ BEKLENİYOR

River Plate'in de takımda kalması için ikna etmeye çalıştığı deneyimli oyuncunun şansını yeniden Avrupa'da denemesi bekleniyor. (Goal)