“Beşiktaş ve Galatasaray’ın Burak’a ihtiyacı var”

“Beşiktaş ve Galatasaray’ın Burak’a ihtiyacı var”

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Süper Lig ve Beşiktaş’a dair yeni açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Teknik Direktör Rıza Çalımbay, FutbolArena sitesine konuştu. Ligin genel durumu, Fenerbahçe'nin yaşadığı düşüş, Trabzonspor ve Atiker Konyaspor'dan ayrılış süreciyle birlikte Beşiktaş hakkında birçok soruya yanıt veren deneyimli teknik adam, Beşiktaş'a dair şunları söyledi:

“BURAK YILMAZ GEÇEN SENEDEN BERİ SORUN OLUYORDU”

"Burak Yılmaz geçen seneden beri sorun oluyordu. Burak'tan kaynaklanan sorun değil. Maddi açıdan kaynaklanan sorun oluyordu. Bizde sakat sakat oynuyordu. Bu sene Burak olsaydı 2 katı fazla gol atabilirdi takım.

“BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'IN BURAK'A İHTİYACI VAR”

Burak Yılmaz hangi takıma giderse gitsin çok başarılı olur. Eskişehirspor'da benimle birlikteyken Trabzon'a gönderdik. Ben sonra Trabzonspor'da Burak'ı gördüm ve inanılmaz şekilde kendini geliştirdi. Beşiktaş ve Galatasaray'ın şu anda Burak'a ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Hangi takıma giderse gitsin Burak çok faydalı olacaktır.

“BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞMEDİM! ÇALIŞMAK GURUR VERİR AMA ORADA BÜYÜK HOCA ŞENOL GÜNEŞ VAR”

Beşiktaş'la görüşmedim. Kulübün sıkıntılı döneminde adımız gündeme gelebilir. Beşiktaş'la çalışmak ister misin? diye sorduklarında 'Yok istemem mi' diyeceğim? Tabi ki Beşiktaş'ta çalışmak büyük gurur verir ama şu anda Şenol hoca görevine devam ediyor. Çok sevdiğim bir hocamdır. Beraber de oynadık. Bizim takım kaptanımızdı küçüklüğümüzde. Şenol hoca buradayken konuşmak bana göre değil. Ancak tabi adımızın anılması güzeldir. Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ın beni ayrı yerdedir her zaman.

KARİYERİNDE EN ÇOK KEYİF ALDIĞINIZ SEZON VEYA TAKIM HANGİSİ?

Ben parayı ikinci plana atıyorum. Para yüzünden anlaşmazlık sorunu yaşadığım hiçbir kulüp yok. Heyecanla gittiğim kulüp tabi ki Beşiktaş. Sonra Trabzonspor ve diğer Anadolu kulüplerinde bende yeri olan takım Denizlispor'dur. Avrupa kupalarına katıldık. Fransa kupa şampiyonu Lorient'i ekledi. Sparta Prag'ı ekledik. En sonunda Fransa şampiyonunu eledik. Sonra Mourinho'nun takımı Porto çıktı. Çok güzel bir Avrupa grafiği çizdik." (Futbol Arena)

Etiketler :