Beşiktaş, Vida'nın menajeri ile temasa geçti

Beşiktaş, Vida'nın menajeri ile temasa geçti

Domagoj Vida transferiyle ilgili son günlerde çıkan haberler nedeniyle Beşiktaş yönetimi harekete geçti.

Ajans Beşiktaş - Vida'nın Dinamo Kiev başkanı Surkis ile konuşup anlaştığı ve kulübünde kalmak istediğine dair çıkan söylentiler, Beşiktaşlı yöneticileri huzursuz etti ve siyah beyazlı yöneticiler, Vida cephesiyle görüşme kararı aldı.

Hırvat stoperin menajerleriyle temasa geçen Beşiktaşlı yöneticiler, bu yaşanan durumu ve çıkan söylentileri Vida cephesine sordu. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Vida'nın menajeri, transfer konusunda Beşiktaş'a garanti verdi.

Vorskla Poltava maçında taraftarlara ve takım arkadaşlarına veda eden Domagoj Vida, son kez Dinamo Kiev formasını giymişti. Hırvat stoperin sözleşmesi 31 Aralık 2017'de sona erecek ve Vida, Beşiktaş'ın Antalya kampına katılacak.

Öte yandan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Vida konusunda yaptığı açıklamada, "Vida çok büyük bir futbolcu, büyük futbolcuların transferi de hemen olmaz. Vida'nın büyük futbolcu olmasından kaynaklanan bir durum söz konusu. Islak imza atılana kadar geldiğini kabul edemeyiz. bir transfer ancak imza atılınca gerçekleşmiş olur" diye konuştu. (Habertürk)

Etiketler :