Beşiktaş yeni galibiyet serisi amaçlıyor

Beşiktaş yeni galibiyet serisi amaçlıyor

Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa engellerini kayıpsız aştıktan sonra lider Alanyaspor’a takılan Beşiktaş, yedek ağırlıklı ekiple elde ettiği Tarsus zaferiyle moral buldu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de yeni sezona istediği gibi başlayamayan Siyah-Beyazlılar, istikrarsız sonuçların ardından Avrupa’da da erken havlu atmıştı. Yeni transferlerin takıma katılması ve adaptasyon süreçlerinin tamamlanmasının ardından ise önemli bir çıkış yakalayan Kara Kartal, İstanbul’da çıktığı 3 kritik mücadeleden 9 puanla ayrılarak taraftarını mutlu etmişti. 8 eksikle çıktığı Başakşehir maçını 3-2 kazanan, Fenerbahçe’yi 4-3’lük skorla devirerek Kadıköy’de 15 yıllık galibiyet hasretini bitiren ve Kasımpaşa’yı da 3-0’la geçen Beşiktaş, bu maratonun ardından lider Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 kaybetmişti. Bu karşılaşma sonrasında Türkiye Kupası’nda önceki akşam yedek ağırlıklı kadroyla Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu’nu 3-1 yenen Beşiktaş, yarınki Erzurum mücadelesi öncesinde moral depoladı.

2021 için motivasyon

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yarınki Erzurumspor karşılaşmasında sahaya süreceği ideal 11’le, Vodafone Park’tan 3 puanla ayrılarak yeni bir kazanma serisine başlamak istiyor. Fransız sağ bek Valentin Rosier’nin sarı kart cezalısı olması sebebiyle bu futbolcudan yarınki 

mücadelede yararlanamayacak olan Yalçın’ın, bu ismin yerine sağ bek hattında Dorukhan Toköz’e forma vermeyi düşündüğü belirtildi. Tecrübeli teknik adam, ay sonuna kadar oynayacakları 3 lig mücadelesini de kazanıp 2021’e daha motive başlamayı amaçlıyor. (Fanatik)

Etiketler :