Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçının şifresi ilk gol

Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçının şifresi ilk gol

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor'un kilit noktası ilk gol. İki takım da ilk golü bulursa maçta büyük bir avantaj yakalıyor.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 30. haftasında 59 puanı bulunan Beşiktaş sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Beşiktaş bu maçı kazanırsa puanını 52 yapacak ve 2. sıraya yükselecek. Yeni Malatyaspor ise 38 puanla 10. sırada.

BEŞİKTAŞ İYİ BAŞLAYAMAZSA ZORLANIYOR

Beşiktaş bu sezon iyi başlayamadığı maçların ilerleyen bölümlerinde de zorlanıyor. Kartal ilk yarıda isabetli şut atamadığı son 3 lig maçını da kazanamadı. Bu maçlarda Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'ne mağlup olan Beşiktaş sezonun ilk yarısındaki Yeni Malatyaspor maçında da iyi başlangıç yapamamış ve bu maçtan da beraberlikle ayrılmıştı. 

YENİ MALATYASPOR ÖNE GEÇERSE...

Beşiktaş gibi Yeni Malatyaspor'un ilacı da ilk gol. Süper Lig'in en defansif takımlarından biri olan Yeni Malatyaspor ilk golü atarsa çok sağlam bir savunma yapıyor ve açılması son derece zor bir takıma dönüşüyor.

Bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda kaybetmeyen tek takım olan Yeni Malatyaspor, öne geçtiği 11 maçın tam 10'unu kazandı ve sadece geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçında son dakikada gol yemiş ve maç berabere bitmişti. (Futbol Arena)