Beşiktaş yeni sezonu açıyor!

Beşiktaş yeni sezonu açıyor!

Beşiktaş, 2018-2019 futbol sezonun mesaisine bu akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı ekip, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bu akşam saat 19.00'da toplanarak yeni sezon için ilk antrenmanını yapacak. Beşiktaş, İstanbul'daki 4 günlük hazırlığın ardından 30 Haziran Cumartesi günü kamp çalışmaları için Slovakya'nın Samorin bölgesine gidecek.

8 Temmuz Pazar gününe kadar burada çalışacak siyah-beyazlılar, daha sonra İstanbul'a dönecek. Beşiktaş, 11-20 Temmuz tarihlerindeki ikinci kamp çalışmaları için Avusturya'nın Ehrenhausen bölgesine gidecek. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi ikinci eleme turundaki ilk maçını 26 Temmuz tarihinde oynayacak

Siyah beyazlılar 15 Temmuz'da CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren CSKA Moskova resmi internet sitesinden hazırlık maçının programını açıkladı.

Rus ekibi ikinci etap kamp çalışmalarına 4 Temmuz'da başlayacak. İlk etap kamp çalışmaları ise 30 Haziran'da sona erecek. 15 Temmuz'da oynanacak olan CSKA Moskova - Beşiktaş hazırlık maçının ise saati henüz açıklanmadı. 

Ukrayna'nın güçlü ekiplerinden Shaktar Donetsk ile hazırlık maçı oynayacak. 12 Temmuz'da oynanacak olan karşılaşma Avusturya'da oynanacak. Shaktar Donetsk, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Beşiktaş ile hazırlık maçı oynayacaklarını duyurdu.

Beşiktaş'ın kamp yapacağı yeri görmek için TIKLAYINIZ